• De makelaar voor Dwingeloo en omgeving
  • test 333
  • test 44
  • meertje

Taxatie

Wellicht gaat u binnenkort een (nieuwe) woning kopen of uw huidige woning verbouwen. Uw hypotheekverstrekker, verzekeringsmaatschappij of de belastingdienst kunnen u vragen om een taxatierapport van uw woning. Een opdracht tot taxatie is een opdracht tot het geven van een waardeoordeel van een pand en het uitbrengen van een rapport daaromtrent.

Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie, maar hanteren strikte regels. Ik ben aangesloten bij de VBO makelaar en ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert en het NRVT. Deze branche brede platforms houden zich bezig met het certificeren en registreren van de (technische) vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken.

Ook zijn wij aangesloten bij het NWWI. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, mogen zich NWWI-taxateur noemen. Het NWWI keurt aangeleverde taxatierapporten en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Belangrijk om te weten is dat alle geldverstrekkers in Nederland een taxatierapport, welke door het NWWI is gevalideerd, accepteren.

Joop Kroes Makelaardij

Heuvelenweg 34c
7991 CM Dwingeloo


Tel: 06 46 11 60 02
E-mail: info@joopkroes.nl

KvK nr: 02089150

Uit ons woningaanbod

Foto: Wijsterseweg 9-151Wijsterseweg 9-151, Spier€ 24.950,00 MEER BEKIJKEN
VBO makelaar Aanbod op Funda NWWI aangesloten Erkend taxateur Vastgoed Cert gecertificeerd Register taxateur
naar boven