• De makelaar voor Dwingeloo en omgeving
  • test 333
  • test 44
  • meertje

Recreatiewoningen

Uw recreatieobject verkopen?

Bent u op zoek naar een recreatiewoning of overweegt u om een tweede woning aan te kopen? Voor zowel aankoop als verkoop van uw recreatiewoning bent u bij ons aan het goede adres.

aankoop

Een van de beste manieren om zich goed te oriënteren op de recreatiewoningenmarkt is het gaan bezichtigen van een aantal te koop staande objecten. Door het bekijken en vergelijken van meerdere objecten wordt vaak de keuze vereenvoudigd. Aandachtspunten bij de oriëntatie zijn onder meer; eigen grond of huurgrond; een chalet of stenen woning; wat bedragen de, eventuele, parkkosten en welk park voldoet aan uw wensen.

Heeft u, uw keuze bepaalt, dan kunt u ons altijd inschakelen en kunnen wij samen met u een plan van aanpak opstellen om het betreffende object aan te kopen. Vraagt u eens naar de mogelijkheden hiervoor.    

Bent u geïnteresseerd in één van onze recreatieobjecten, stacaravans, chalets of recreatiewoningen en wilt u deze bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

verkoop

Mocht u zelf uw recreatieobject, stacaravan, chalet of recreatiewoning willen verkopen dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Neem dan wederom contact op met ons zodat wij het object kunnen komen bekijken en zo samen met u een plan van aanpak op kunnen stellen.

 

Joop Kroes Makelaardij

Heuvelenweg 34c
7991 CM Dwingeloo


Tel: 06 46 11 60 02
E-mail: info@joopkroes.nl

KvK nr: 02089150

Uit ons woningaanbod

Foto: Wijsterseweg 9-151Wijsterseweg 9-151, Spier€ 24.950,00 MEER BEKIJKEN
VBO makelaar Aanbod op Funda NWWI aangesloten Erkend taxateur Vastgoed Cert gecertificeerd Register taxateur
naar boven