• De makelaar voor Dwingeloo en omgeving

Privacy Policy

Privacy Policy Joop Kroes Makelaardij

Joop Kroes Makelaardij hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Joop Kroes Makelaardij houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: - je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid. - verwerking van je persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. - vragen om je uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. - passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is. - geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt. - op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent je persoonsgegevens, je hier op willen wijzen en deze respecteren. Als makelaardij zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van ons privacy beleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Joop kroes Makelaardij

Heuvelenweg 34C

7991 CM Dwingeloo

info@joopkroes.nl      

06-46116002

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden door Joop Kroes Makelaardij verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

- Het aangaan van overeenkomsten

- Het aangaan van arbeidsovereenkomsten

- Koopaktes

- Huurovereenkomsten

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van je vragen:

- Naam/ voorletters/ tussenvoegsels

- Titels - Adres

- Postcode

- Plaats

- Provincie

- Land

- Woonplaats

- Telefoonnummer

- E-mailadres - Geslacht

- Geboortedatum

- Geboorteplaats

- Overlijdensdatum

- Burgerlijke staat

- Werkzaam bij organisatie

- Bankrekeningnummer

- Inloggegevens (gebruikersnaam/wachtwoord)

Verstrekking aan derden

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij bij ver- of aankoop/verhuur van een object. Dit betreft uitsluitend een notariaat. Wij als geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien jij ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Joop Kroes Makelaardij bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we de volgende maatregelen genomen;

- Beveiligen computers en software

Rechten omtrent je gegevens

Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke we van je hebben. Tevens kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heb je het recht de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jouzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen je logischerwijs vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens vragen we je hierover met ons contact op te nemen. Kom je hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy. Als je naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op!

Joop Kroes Makelaardij

Heuvelenweg 34c
7991 CM Dwingeloo


Tel: 06 46 11 60 02
E-mail: info@joopkroes.nl

KvK nr: 02089150

Uit ons woningaanbod

Foto: Valderseweg 57Valderseweg 57, Dwingeloo€ 275.000,00 k.k. MEER BEKIJKEN
Foto: Hendrik Reindersweg 28-55Hendrik Reindersweg 28-55, Pesse€ 117.500,00 k.k. MEER BEKIJKEN
Foto: Hunerwold State 78Hunerwold State 78, Wateren€ 108.000,00 k.k. MEER BEKIJKEN
Foto: VerhuiskarVerhuiskar, € 0,00 MEER BEKIJKEN
VBO makelaar Aanbod op Funda NWWI aangesloten Erkend taxateur Vastgoed Cert gecertificeerd Register taxateur
naar boven